Robsonstraat-Enschede-Justin-Heinemann

Waar is de Robsonstraat in Enschede? (Locatie, 2021)

De Robsonstraat is een nieuwe straat in Enschede. De straat is nog niet vindbaar in Google Maps. Echter zijn er wel woningen gevestigd aan de straat. Momenteel bevinden er twintig studio’s en drie tiny houses aan de straat. In de toekomst zullen hier ook koopwoningen bijkomen. Bovendien wordt dan ook gewerkt aan het groen. Wanneer dit klaar is, is nog niet niet bekend.

Robsonstraat Enschede in Google maps

De Robsonstraat wordt in Google Maps aangegeven als een nog te bouwen straat in de wijk Veldkamp, Enschede. Hieronder is de straat in het groen afgebeeld. Het dichtstbijzijnde adres in Google Maps is de Blekerstraat 99A.

Wanneer Google de nieuwe straat gaat toevoegen is nog niet bekend. Wel is er al een verzoek ingediend voor het toevoegen van de straat.

Ingang van de studio’s

Aan de Robsonstraat zijn 20 studio’s en 3 tiny houses gevestigd. De studio’s zijn te bereiken via het naastgelegen fietspad. Het fietspad loopt vanaf de Blekerstraat richting de Aldi. Momenteel staan er nog geen borden. Maar deze zullen in de toekomst wel worden geplaatst. Voor nu geven de zwarte matten de ingang van het studio complex aan.

Om de drie tiny houses te bereiken dien je naar het Robsongebouw te lopen en via de parkeerplaats naar de zijkant het gebouw te volgen. Aan de achterkant van het Robsongebouw staan de drie tiny houses.

Robsonstraat: Duurzaam en groen

De nieuwe woningen zijn gericht op duurzaamheid en ruimte voor groen. Zo zal er in de toekomst een moestuin worden aangelegd met een beekje. Behalve dat, zijn de woningen voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. In 2020 werden de eerste 20 studio’s en drie Tiny houses opgeleverd door Domijn. Momenteel wordt er druk gebouwd aan de 21 woningen die rond 2021 klaar zullen zijn.

Aan de nieuwe straat is Domijn bezig met het bouwen van studio’s, tiny houses en koophuizen. De bouw is in 2020 begonnen en duurt tot 2021. De nieuwe straat is gevestigd op het Robsonterrein van de voormalige Robsonfabriek.

Veelgestelde vragen Robsonstraat Enschede

Waar is de Robsonstraat in Enschede?

De Robsonstraat ligt aan de Blekerstraat in de wijk Veltkamp, Enschede.

Robsonstraat-Enschede-Justin-Heinemann

Waar is de Robsonstraat in Google Maps?

Voor het vinden van de Robsonstraat dien je Blekerstraat 99A in te toetsen. Totdat Google de Robsonstraat toevoegd.

Over Justin Heinemann

Justin Heinemann, SEO-specialist en schrijver. Voor samenwerkingen of meer informatie kan je contact opnemen. Voor de nieuwste artikelen kan je de blog pagina bezoeken.