Wie is Justin Heinemann?

Justin Heinemann is een strategische SEO Specialist met de focus op het vergroten van organisch verkeer, klantinteractie en conversies van websites en webshops. Dat is en doet Justin Heinemann! Maar wie is Justin eigenlijk?

Hoe ik in de SEO belande

Op mijn 15e begon ik met websites coderen en rolde ik in de SEO. Inmiddels is SEO, naast mijn passie, ook mijn werk geworden. Voor mij is één ding belangrijk: doen wat ik leuk, mooi en interessant vind. Voor mij is dat het maximale uit websites halen!

Mezelf beschrijven als vakidioot of welk hippe term dan ook, doe ik niet. Daar ben ik iets te nuchter voor. (Blijf natuurlijk een nuchtere Tukker) Hoe ik mezelf dan wel beschrijf? Ik beschrijf mezelf als een doordachte strateeg die zeer analyserend en ondernemend is ingesteld. Ik neem graag een uitdaging aan en ga met alle liefde vol op de bek als ik daardoor resultaten kan halen.

Team speler

Vroeger was ik als spits in het voetbalteam de captain en stuurde ik het team aan. Waarom ik dit zeg? Ik beheers over managing skills om het beste uit het team te halen. Samenwerken is voor mij enorm belangrijk. Zowel intern met het team als met klanten.

SEO Specialist Utrecht - Enschede